Brittas | Brittas Trädgård – Kärradal
15732
page,page-id-15732,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
karra-slider

Banan är alltid öppen!

 

Välkommen att spela diskgolf och golf även när kiosken är stängd. För mer info och instruktioner ring: 072–554 04 14.

 

GOLF: 70:-

DISKGOLF: 40:-

Swish: 123 537 05 49

(Banan stänger för säsongen sista oktober)

Karra-1
Karra-2

Korthålsbanan vid cafevägen i Kärradal

 

Kärradal – eller Kärra hos ortsbefolkningen – är en klassisk badort strax norr om Varberg. Här finns sandstrand i söder och klippor i norr. Skiljelinjen går ett stenkast från Brittas Trädgård. Det härliga vattnet är en blandning av Kattegatts friskhet och vikens lugn.

 

Diskgolf – i vardagligt tal frisbeegolf – är en variant av det klassiska golfspelet. Reglerna är likartade men tekniken en helt egen. En perfekt utmaning och sommarnöje för familj och kompisgäng.

 

Korthålsgolf är en mer intensiv variant av golf. Det är en billigare typ där man hoppar över allt utom det spännande. Du kan hela tiden se hålet. Slå ditt personbästa eller tävla mot dina vänner. Att spela kräver inget “grönt”-kort.

 

Brittas Trädgård i Kärradal erbjuder glass och Varbergs längsta korv. Med andra ord de näringsämnen som behövs för en dag på golfbanan. Välkommen att koppla av på vår mysiga uteservering med utsikt över golfbanan och havet.

Karra-3